Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Invitatie de botez cu elemente florale si fluturasi, in tonuri pastel. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului.

 2. Invitatie de botez cu buline si accente vintage. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica ce cuprinde invitatia.

 3. Meniu de botez cu buline si carouri, potrivit pentru un eveniment cu accente vintage.

 4. Invitatie de botez cu elemente ce imita dantela, pentru un plus de eleganta si delicatete. Modelul include panglica ce cuprinde invitatia. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Invitatie de botez eleganta, ce emana puritatea unui copilas. Modelul include steluta argintie si snurul cu care este prinsa invitatia. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Meniu de botez elegant, ce emana puritatea unui copilas. Modelul include snurul alb si steluta argintie. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Invitatie de botez cu praf magic de zane, colorata in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa sau panou cu aranjarea invitatilor la masa.

 8. Invitatie de botez delicata, brodata cu o bolta din pompoane si colorata in nuante pastelate.

 9. Invitatie de botez cu detalii specifice unei carti postale. Modelul se personalizeaza cu fotografiile familiei. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. O invitatie de botez ce emana gingasie in toate detaliile. Se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica, ce cuprinde invitatia. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5