Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Invitatie de botez Butterfly Love cu elemente florale si fluturasi, in tonuri pastel. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 2. Invitatie de botez Teddy cu buline si accente vintage. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica ce cuprinde invitatia. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 3. Meniu de botez Teddy cu buline si carouri, potrivit pentru un eveniment cu accente vintage. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 4. Invitatie de botez Delicate Lace cu elemente ce imita dantela, pentru un plus de eleganta si delicatete. Modelul include panglica ce cuprinde invitatia. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Invitatie Little Star de botez, eleganta, ce emana puritatea unui copilas. Modelul include steluta argintie si snurul cu care este prinsa invitatia. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Meniu de botez Little Star, elegant, ce emana puritatea unui copilas. Modelul include snurul alb si steluta argintie. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Invitatie de botez Pixie Dust cu praf magic de zane, colorata in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa sau panou cu aranjarea invitatilor la masa.

 8. Invitatie de botez Pompons Splash, delicata, brodata cu o bolta din pompoane si colorata in nuante pastelate. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Invitatie de botez cu detalii specifice unei carti postale. Modelul se personalizeaza cu fotografiile familiei. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. O invitatie de botez ce emana gingasie in toate detaliile. Se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica, ce cuprinde invitatia. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5