Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Invitatie de botez Butterfly Love cu elemente florale si fluturasi, in tonuri pastel. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 2. Invitatie de botez Teddy cu buline si accente vintage. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica ce cuprinde invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 3. Meniu de botez Teddy cu buline si carouri, potrivit pentru un eveniment cu accente vintage. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 4. Invitatie de botez Delicate Lace cu elemente ce imita dantela, pentru un plus de eleganta si delicatete. Modelul include panglica ce cuprinde invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Invitatie Little Star de botez, eleganta, ce emana puritatea unui copilas. Modelul include steluta argintie si snurul cu care este prinsa invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Meniu de botez Little Star, elegant, ce emana puritatea unui copilas. Modelul include snurul alb si steluta argintie. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Invitatie de botez Pixie Dust cu praf magic de zane, colorata in nuante pastel. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa sau panou cu aranjarea invitatilor la masa.

 8. Invitatie de botez Pompons Splash, delicata, brodata cu o bolta din pompoane si colorata in nuante pastelate. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Invitatie de botez Postcard Affair, cu detalii specifice unei carti postale. Modelul se personalizeaza cu fotografiile familiei. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Invitatie de botez Sweet Lady Bug, ce emana gingasie in toate detaliile. Se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica, ce cuprinde invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5