Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Panou cu asezarea la mese Fluffy Clouds cu norisori pufosi, realizati intr-un stil pictural. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, carduri de nume.

 2. Invitatie de botez Sweet Ballons, realizata in tonuri vesele, cu baloane si flori. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Etichete de prajituri Anemones Crayon cu model floral de anemone, pictate in nuante pastel. Pentru textul etichetelor va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 4. Etichete de prajituri All Natural realizate intr-un stil natural, curat. Pentru textul etichetelor va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 5. Etichete de prajituri Cherry Love cu flori de cires pictate delicat. Pentru textul etichetelor va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 6. Etichetele de prajituri Wreathed in Love ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Pentru textul etichetelor va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 7. Etichete de prajituri Hot Air Balloon: model cu balon de aer cald, ideal pentru o tematica travel. Pentru textul etichetelor va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 8. Etichete de prajituri Dreamy Bloom ce emana delicatete prin modelul floral elegant si finut ce incadreaza textul. Pentru textul etichetelor va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 9. Numar de masa Bird Frame, incadrat de o rama delicata cu pasarele. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, panou cu asezarea invitatilor, carduri de nume.

 10. Meniu de botez Bird Frame, incadrat de o rama delicata cu pasarele. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: numere de masa, panou cu asezarea invitatilor, carduri de nume.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5