Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Invitatie de botez Fantastic Story tip card. Model inspirat din lumea povestilor clasice, cu elemente specifice realizate intr-un stil pictural. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Invitatie de botez Baby Stroller tip card. Model delicat ideal pentru un bebelus dragut si gingas. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Invitatie de botez Baby Day, tip card. Modelul e realizat intr-un stil modern, cu elemente specifice noilor nascuti. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Meniu de botez Sprinkle Flowers cu elemente florale, delicate. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Numar de masa Little Forest, tip acoperis, delicat, cu crengute si pasarele. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 6. Meniu de botez Sweet Lady Bug ce emana gingasie in toate detaliile. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Numar de masa Noah's Ark, tip bilet de calatorie pentru cea mai mare aventura din viata parintilor. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Meniu Noah's Ark tip bilet de calatorie pentru cea mai mare aventura din viata parintilor. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: numere de masa, carduri de nume sau panou cu asezarea invitatilor.

 9. Meniu de botez Happy Unicorn, vesel si colorat pentru un botez de poveste! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Panou de botez Happy Unicorn vesel si colorat pentru un botez de poveste! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5