Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Numar de masa Happy Unicorn, vesel si colorat pentru un botez de poveste! Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 2. Panou pentru botez Sweet Unicorn cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Numar de masa Sweet Unicorn, tip acoperis, cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 4. Meniu de botez Sweet Unicorn cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Meniu pentru botez Balloons Sprinkle cu baloane colorate in diferite nuante de albastru. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa sau panou cu asezarea invitatilor.

 6. Numar de masa Balloons Sprinkle, tip acoperis, cu baloane in nuante de albastru. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Meniu de botez Little Forest, delicat, cu crengute si pasarele. Modelul poate include numarul de masa. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, etichete, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Eticheta Gypso cu design floral si influente vintage! Fundita este inclusa in pret. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: numere de masa, meniuri, carduri de nume sau panou.

 9. Meniu Gypso cu design floral si influente vintage. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: etichete, numere de masa, carduri de nume sau panou.

 10. Numar de masa Gypso cu design floral si influente vintage. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5