Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

 1. Meniu botez Delicate Flowers cu design floral in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 2. Meniu pentru botez Baby on Board potrivit pentru un eveniment vesel si plin de energie! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numar de masa, panou, etichete sau carduri de nume.

 3. Meniu de botez Spring Time, cu design floral, simpatic si gingas. Modelul poate fi completat si cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Panou de botez Spring Time, model floral, simpatic si gingas. Modelul poate fi completat si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Invitatie de botez Sweet Blessing, cu elemente florale. Invitatia nu contine plic. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 6. Invitatie de botez Sweet Bee cu albinute simpatice. Invitatia nu contine plic. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 7. Invitatie de botez Panda Darling, in care personajul principal este ursuletul panda. Invitatia nu contine plic. Pentru textul invitatie va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 8. Invitatie de botez New Order Of Things in culori vesele, cu elemente grafice din lumea bebelusilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Invitatie de botez Flamingo Party, cu tematica exotica. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Numar de masa Happy Friends, animalute simpatice decupate dupa contur. Modelul include numarul fata-verso si betisorul. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor. Dimensiunea este aproximativa si difera in functie de fiecare numar.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6