La fel ca la nuntă, și la un botez, e nevoie de o bună organizare pentru ca totul să fie bine. Fiecare invitat trebuie informat cu privire la locul care i s-a rezervat în localul unde va lua masa. Uneori, vor fi necesare și afișe cu meniul, programul de activități și așa mai departe. Poți îmbina utilul cu esteticul, alegând unul dintre cardurile de masă și panourile oferite de Zizula în categoria de mai jos.
Seteaza descrescator

  1. Card de nume Sweet Lady Bug ce emana gingasie in toate detaliile. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  2. Eticheta Little Flower cu un design delicat si modele florale in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  3. Eticheta Little Flower pentru sticla de vin cu un design delicat si modele florale in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Card botez Little Forest, delicat, cu crengute si pasarele. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator