Sunt o mulțime de lucruri de care poți uita în febra pregătirilor pentru botez. Detaliile contează și ele însă. Și, contează în special detaliile aparent nesemnificative pe care ai toate șansele să le treci cu vederea, lăsându-le pentru ultimul moment. Noi te vom ajuta și din acest punct de vedere, oferindu-ți câteva repere care sa îți ușureze munca de organizare precum idei pentru etichete, plicuri cu bani, sau photo props.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Plic de bani Hot Air Balloon. Model cu balon de aer cald, ideal pentru o tematica travel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: numere de masa, panou cu asezarea invitatilor, carduri de nume.

 2. Toppers Happy Unicorn- model vesel si colorat pentru un eveniment de poveste. Pretul afisat este pentru o bucata, iar comanda minima este de 10 bucati .

 3. Wrappers Wreathed in Love ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Se pot completa cu toppers din aceeasi categorie. Comanda minima este de 10 bucati.

 4. Toppers Wreathed in Love ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Se pot completa cu wrappers din aceeasi categorie. Pretul afisat este pentru o bucata, iar comanda minima este de 10 bucati.

 5. Wrappers Leaf Crown in culori calde, cu tema padure, potrivite pentru un eveniment tomnatic. Se pot completa cu toppers din aceeasi categorie. Comanda minima este de 10 bucati.

 6. Toppers Leaf Crown in culori calde, cu tema padure, potrivite pentru un eveniment tomnatic. Se pot completa cu wrappers din aceeasi categorie. Pretul afisat este pentru o bucata, iar comanda minima este de 10 bucati.

 7. Wrappers Little Star- model cu stelute si culori pastelate. Comanda minima este de 10 bucati

 8. Wrappers Forest Animals- model colorat cu animalute vesele. Se pot completa cu toppers din aceeasi categorie. Comanda minima este de 10 bucati.

 9. Toppers Forest Animals- model colorat cu animalute vesele. Se pot completa cu wrappers din aceeasi categorie. Pretul afisat este pentru o bucata, iar comanda minima este de 10 bucati.

 10. Wrappers Anemones Crayon cu model floral de anemone, pictate in nuante pastel. Se pot completa cu toppers din aceeasi categorie. Comanda minima este de 10 bucati.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5