Bucuria nașterii se poate transforma imediat în grijile botezului, atunci când acesta nu este organizat din timp. O puteți face încă din primul sau al doilea trimestru de sarcină, în cazul în care vă doriți o locație greu de programat. Iar, pentru a vă asigura că toți cei dragi vor fi părtași la eveniment, veți avea nevoie și de invitații pe măsură. Categoria de mai jos vă va ajuta să faceți alegerea cea mai bună.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Invitatie de botez cu elemente florale si fluturasi, in tonuri pastel. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului.

 2. Invitatie tip card cu un model delicat de crengute si pasarele.

 3. Invitatie vesela si colorata pentru un botez de poveste!

 4. Invitatie de botez cu elemente florale delicate si unicorn auriu.

 5. Invitatie in culori calde, cu tema padure, potrivita pentru un botez tomnatic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Invitatie de botez cu un design elegant si simplu. Pe verso este adaugat un carton in plus ca intaritura. Modelul include banda, elefantelul si snurul ce cuprinde invitatia. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Invitatie moderna de botez Clothed in Love, tip card. Model realizat cu mult drag pentru cel mai nou membru al familiei.

 8. Invitatie de botez Fantastic Story tip card. Model inspirat din lumea povestilor clasice, cu elemente specifice realizate intr-un stil pictural.

 9. Invitatie de botez Baby Stroller tip card. Model delicat ideal pentru un bebelus dragut si gingas.

 10. Invitatie de botez Baby Day, tip card. Modelul e realizat intr-un stil modern, cu elemente specifice noilor nascuti.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3