Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Invitatie de botez Delicate Lace cu elemente ce imita dantela, pentru un plus de eleganta si delicatete. Modelul include panglica ce cuprinde invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Invitatie de botez Fluffy Clouds cu norisori pufosi, realizata intr-un stil pictural. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Modelul nu contine plic.

 3. Invitatie de botez Gentle Canopy, cu elemente florale. Modelul include fontita din snur si tag-ul. Invitatia nu contine plic. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 4. Invitatie de botez Baby Day, tip card. Modelul e realizat intr-un stil modern, cu elemente specifice noilor nascuti. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Invitatie de botez Baby Stroller tip card. Model delicat ideal pentru un bebelus dragut si gingas. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Invitatie de botez Baby Elephant cu un design elegant si simplu. Pe verso este adaugat un carton in plus ca intaritura. Modelul include banda, elefantelul si snurul ce cuprinde invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Invitatie de botez Sweet Unicorn cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Invitatie de botez Little Forest, tip card, cu un model delicat de crengute si pasarele. Invitatia se personalizeaza cu poza copilului. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Invitatie de botez Little Forest, delicata, cu crengute si pasarele. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Invitatie de botez Sprinkle Flowers cu elemente florale, delicate. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2