Seteaza descrescator

  1. Invitatie de botez cu praf magic de zane, colorata in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa sau panou cu aranjarea invitatilor la masa.

  2. Invitatie de botez tip bilet de calatorie pentru cea mai mare aventura din viata parintilor. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului pe verso si aduce un plus de originalitate. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, carduri de nume sau panou.

  3. Invitatie de botez cu baloane, accesorizata cu banda de poze si snur.

  4. Invitatie vesela si colorata pentru un botez de poveste!

  5. Invitatie in culori calde, cu tema padure, potrivita pentru un botez tomnatic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  6. Invitatie moderna de botez Clothed in Love, tip card. Model realizat cu mult drag pentru cel mai nou membru al familiei.

  7. Invitatie de botez Fantastic Story tip card. Model inspirat din lumea povestilor clasice, cu elemente specifice realizate intr-un stil pictural.

  8. Invitatie de botez Happy Friends cu animalute vesele realizate intr-un stil pictural. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator