Seteaza descrescator

  1. Invitatie de botez cu elemente florale si fluturasi, in tonuri pastel. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului.

  2. Invitatie de botez delicata cu crengute si pasarele. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica si eticheta.

  3. Invitatie de botez cu baloane, accesorizata cu banda de poze si snur.

  4. Invitatie de botez delicata cu un design floral in nuante pastel. Modelul include fotografia copilului si fundita din panglica.

  5. Invitatie de botez tip bilet de calatorie pentru cea mai mare aventura din viata parintilor. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului pe verso si aduce un plus de originalitate. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, carduri de nume sau panou.

  6. Invitatie de botez delicata cu un design floral in nuante pastel. Modelul include fotografia copilului si fundita din panglica.

  7. O invitatie de botez ce emana gingasie in toate detaliile. Se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica, ce cuprinde invitatia. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  8. Invitatie de botez cu detalii specifice unei carti postale. Modelul se personalizeaza cu fotografiile familiei. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  9. Invitatie de botez cu buline si accente vintage. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica ce cuprinde invitatia.

  10. Invitatie tip card cu un model delicat de crengute si pasarele.

Seteaza descrescator