Seteaza descrescator

  1. Invitatie de botez cu elemente florale si fluturasi, in tonuri pastel. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului.

  2. Invitatie de botez cu buline si accente vintage. Modelul se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica ce cuprinde invitatia.

  3. Invitatie de botez cu praf magic de zane, colorata in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa sau panou cu aranjarea invitatilor la masa.

  4. Invitatie de botez delicata, brodata cu o bolta din pompoane si colorata in nuante pastelate.

  5. O invitatie de botez ce emana gingasie in toate detaliile. Se personalizeaza cu fotografia copilului si include fundita din panglica, ce cuprinde invitatia. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  6. Invitatie de botez delicata cu un design floral in nuante pastel. Modelul include fotografia copilului si fundita din panglica.

  7. Invitatie de botez Delicate Flowers cu design floral in nuante pastel. Modelul include fotografia copilului si fundita din panglica. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  8. Invitatie vesela si colorata pentru un botez de poveste!

  9. Invitatie de botez cu elemente florale delicate si unicorn auriu.

Seteaza descrescator