Sunt multe lucruri de care invitații voștri de la botezul copilului își vor aminti în urma prezenței lor la acest eveniment. Unul dintre lucrurile plăcute de care și-ar putea aminti cu plăcere, este și meniul oferit la masa de după slujbă. De multe ori, impresia pornește de la prezentare, de la felul în care știți ambala o informație aparent banală. Răsfoiți cu încredere submeniurile acestei categorii și alegeți-vă designul favorit.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Meniu de botez Teddy cu buline si carouri, potrivit pentru un eveniment cu accente vintage. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 2. Meniu pentru botez Balloons Sprinkle cu baloane colorate in diferite nuante de albastru. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa sau panou cu asezarea invitatilor.

 3. Meniu de botez Little Forest, delicat, cu crengute si pasarele. Modelul poate include numarul de masa. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, etichete, panou cu asezarea invitatilor.

 4. Meniu de botez Sprinkle Flowers cu elemente florale, delicate. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Meniu de botez Baby Vintage Branch, vintage, cu elemente florale. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 6. Meniu de botez Butterfly Love cu elemente florale si fluturasi, in tonuri pastel. Modelul include numarul mesei pe prima pagina. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Meniu Gypso cu design floral si influente vintage. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: etichete, numere de masa, carduri de nume sau panou.

 8. Meniu pentru botez Baby on Board potrivit pentru un eveniment vesel si plin de energie! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numar de masa, panou, etichete sau carduri de nume.

 9. Meniu botez Delicate Flowers cu design floral in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Meniu de botez Baby Stroller, model delicat, ideal pentru un bebelus dragut si gingas. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3