Sunt multe lucruri de care invitații voștri de la botezul copilului își vor aminti în urma prezenței lor la acest eveniment. Unul dintre lucrurile plăcute de care și-ar putea aminti cu plăcere, este și meniul oferit la masa de după slujbă. De multe ori, impresia pornește de la prezentare, de la felul în care știți ambala o informație aparent banală. Răsfoiți cu încredere submeniurile acestei categorii și alegeți-vă designul favorit.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Meniu de botez cu buline si carouri, potrivit pentru un eveniment cu accente vintage.

 2. Meniu pentru botez cu baloane. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Meniu de botez delicat cu crengute si pasarele. Modelul poate include numarul de masa.

 4. Meniu de botez cu elemente florale, delicate. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Un meniu vintage cu elemente florale. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Meniu cu elemente florale si fluturasi, in tonuri pastel. Modelul include numarul mesei pe prima pagina.

 7. Meniu Gypso cu design floral si influente vintage. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: etichete, numere de masa, carduri de nume sau panou.

 8. Meniu pentru botez Baby on Board potrivit pentru un eveniment vesel si plin de energie! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numar de masa, panou, etichete sau carduri de nume.

 9. Meniu botez Delicate Flowers cu design floral in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Meniu de botez Baby Stroller, model delicat, ideal pentru un bebelus dragut si gingas. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3