Seteaza descrescator

  1. Meniu Little Flower cu un design delicat si modele florale in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  2. Meniu de botez Pixie Dust cu praf magic de zane, colorat in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  3. Meniu de botez Leaf Crown, in culori calde, cu tema padure, potrivit pentru un botez tomnatic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Meniu Noah's Ark tip bilet de calatorie pentru cea mai mare aventura din viata parintilor. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: numere de masa, carduri de nume sau panou cu asezarea invitatilor.

  5. Meniu de botez Happy Unicorn, vesel si colorat pentru un botez de poveste! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  6. Meniu pentru botez Balloons Sprinkle cu baloane colorate in diferite nuante de albastru. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa sau panou cu asezarea invitatilor.

  7. Meniu de botez Happy Friends cu animalute vesele realizate intr-un stil pictural. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator