La fel ca și în cazul petrecerii de nuntă, în cazul în care aveți parte de mulți invitați, veți avea nevoie și de o bună organizare a spațiului în care aceștia vor lua masa. Fiecare detaliu contează, fie el și aparent nesemnificativ precum numerele pe care le așezi pe mese pentru a informa invitații cu privire la locul pe care trebuie să îl ocupe. Alegeți unul dintre modelele din această categorie și asigurați-vă astfel, că și din acest punct de vedere, totul e organizat ca la carte.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Numar de masa Happy Friends, animalute simpatice decupate dupa contur. Modelul include numarul fata-verso si betisorul. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor. Dimensiunea este aproximativa si difera in functie de fiecare numar.

 2. Numar de masa Sprinkle Flowers tip card, cu elemente florale, delicate. Modelul necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Numar de masa Little Forest, tip acoperis, delicat, cu crengute si pasarele. Nu necesita suport. Modelul poate fi completat cu alte accesorii din acelasi set

 4. Numar de masa Little Forest, tip card, delicat, cu crengute si pasarele. Necesita suport. Modelul poate fi completat cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Numar de masa Balloons Sprinkle, tip card, cu baloane in nuante de albastru. Necesita suport. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Numar de masa Balloons Sprinkle, tip acoperis, cu baloane in nuante de albastru. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Numar de masa Sweet Unicorn, tip acoperis, cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Modelul nu necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 8. Numar de masa de botez Sweet Unicorn cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Modelul este tip card, necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 9. Numar de masa Happy Unicorn, vesel si colorat pentru un botez de poveste! Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Numar de masa Sprinkle Flowers tip acoperis, cu elemente florale, delicate. Modelul nu necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5