La fel ca și în cazul petrecerii de nuntă, în cazul în care aveți parte de mulți invitați, veți avea nevoie și de o bună organizare a spațiului în care aceștia vor lua masa. Fiecare detaliu contează, fie el și aparent nesemnificativ precum numerele pe care le așezi pe mese pentru a informa invitații cu privire la locul pe care trebuie să îl ocupe. Alegeți unul dintre modelele din această categorie și asigurați-vă astfel, că și din acest punct de vedere, totul e organizat ca la carte.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Numar de masa Happy Friends, animalute simpatice decupate dupa contur. Modelul include numarul fata-verso si betisorul. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor. Dimensiunea este aproximativa si difera in functie de fiecare numar.

 2. Numar de masa tip card, cu elemente florale, delicate. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Numar de masa tip acoperis, delicat, cu crengute si pasarele. Modelul poate fi completat cu alte accesorii din acelasi set

 4. Numar de masa tip card, delicat, cu crengute si pasarele. Modelul poate fi completat cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Numar de masa tip card, cu baloane in nuante de albastru. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Numar de masa tip acoperis, cu baloane in nuante de albastru. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Numar de masa tip acoperis, cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 8. Numar de masa de botez cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 9. Numar de masa vesel si colorat pentru un botez de poveste! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Numar de masa tip acoperis, cu elemente florale, delicate. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5