La fel ca și în cazul nunții, organizarea unui botez poate crea o mulțime de griji și un stres de care cu siguranță nu aveți nevoie într-un moment atât de fericit. Puteți scăpa de o mare parte din aceste griji, lăsând elementele de design în grija noastră. În această categorie, veți descoperi o serie de exemple deosebite de panouri de botez, elemente esențiale care vă vor ajuta la o bună organizare a recepției invitaților.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Panou elegant, ce emana puritatea unui copilas. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Un panou de botez ce emana gingasie in toate detaliile. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Panou vesel si colorat pentru un botez de poveste! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Panou pentru botez cu elemente florale delicate si unicorn auriu. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Panou de botez cu elemente florale, delicate. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Un panou vintage cu elemente florale. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set

 7. Panou cu elemente florale si fluturasi, in tonuri pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 8. Panou de botez Delicate Flowers cu un design floral in nuante pastel. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa.

 9. Panou botez Baby on Board potrivit pentru un eveniment vesel si plin de energie! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, etichete sau carduri de nume.

 10. Panou botez Baby Stroller, model delicat, ideal pentru un bebelus dragut si gingas. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, meniuri.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3