Seteaza crescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. Invitatie de botez Balloons Arch, in care baloanele si florile sunt imbinate armonios pentru a alcatui o arcada inspirata din decorul evenimentului.

  2. Invitatie de botez Little Toys, tip card, cu un design vesel cu masinute si alte vehicule.

  3. Invitatie de botez Sweet Ballons, realizata in tonuri vesele, cu baloane si flori. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Invitatie de botez New Order Of Things in culori vesele, cu elemente grafice din lumea bebelusilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  5. Invitatie botez Sleeping Baby, cu elemente delicate, picturale. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  6. Invitatie de botez Baby on Board potrivita pentru un eveniment vesel si plin de energie! Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: numar de masa, meniu, panou, etichete sau carduri de nume.

  7. Invitatie de botez Baby Day, tip card. Modelul e realizat intr-un stil modern, cu elemente specifice noilor nascuti. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  8. Invitatie de botez Baby Stroller tip card. Model delicat ideal pentru un bebelus dragut si gingas. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  9. Invitatie de botez Clothed in Love, tip card cu un design modern.

  10. Invitatie Baby Vintage Branch, cu elemente florale. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza crescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3