Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Invitatie de petrecere Creepy Pumpkin cu dovleci inspaimantatori, potrivita pentru petrecerea de Haloween. Modelul se poate completa si cu alte accesorii pentru petreceri din acelasi set.

 2. Photo props Costume Party, cu tematica, accesoriile care vor aduce un plus de distractie petrecerii tale! Setul contine 10 elemente diferite. Dimensiunea variaza in functie forma fiecarui photo props.

 3. Invitatie de petrecere Christmas Joy! Omul de zapada este prezent, cadourile sunt pregatite, atmosfera de sarbatoare inunda casa, mai ramane doar sa iti inviti prietenii la petrecerea Craciun!

 4. Invitatie de petrecere Secret Gift! Avem invitatia potrivita pentru a-i invita pe cei dragi ai tai la petrecerea de Craciun. Sosetutele vesel colorate sunt pregatite pentru cadouri!

 5. Invitatie Christmas Spell la petrecerea de Craciun. Portocalele, Craciunitele, si conurile de brad aduc atmosfera de sarbatoare si completeaza o petrecere de poveste!

 6. Invitatie Christmas Wreath pentru petrecerea de Craciun. Coronita care incadreaza textul este in nuante ce ne duc cu gandul la sarbatorile de iarna.

 7. Invitatie de petrecere Summer Party, o invitatie colorata, cu tematica fructata.

 8. Invitatie Class Reunion pentru aniversarea absolvirii. Modelul nu contine plic. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 9. Card de sfaturi Sweet Wishes pentru baby shower. Modelul se personalizeaza selectand culoarea dorita.

 10. Card de sfaturi Sweet Wishes Mother & Child pentru baby shower. Se poate personaliza cu textul dorit, iar culoarea se poate modifica pentru fetita sau baietel.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3