Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Invitatie cu dovleci inspaimantatori, potrivita pentru petrecerea de Haloween. Modelul se poate completa si cu alte accesorii pentru petreceri din acelasi set.

 2. Invitatie la petrecerea de Craciun. Portocalele, Craciunitele, si conurile de brad aduc atmosfera de sarbatoare si completeaza o petrecere de poveste!

 3. Avem invitatia potrivita pentru a-i invita pe cei dragi ai tai la petrecerea de Craciun. Sosetutele vesel colorate sunt pregatite pentru cadouri!

 4. Omul de zapada este prezent, cadourile sunt pregatite, atmosfera de sarbatoare inunda casa, mai ramane doar sa iti inviti prietenii la petrecerea Craciun!

 5. Photo props cu tematica, accesoriile care vor aduce un plus de distractie petrecerii tale! Setul contine 10 elemente diferite. Dimensiunile variaza in functie forma fiecarui photo props.

 6. Pachet de accesorii pentru Halloween! Setul contine: un banner, 1 cake topper, 16 wrappers pentru cupcakes, 16 toppers pentru cupcakes, 16 etichete pentru candy bar, 10 photoprops, 16 etichete autocolante nume, 16 conuri pentru Trick or Treats, 10 elemente pentru perete, 2 mesaje pentru rama si alte elemente care va ajuta la decorarea celei mai infricosatoare petreceri!

 7. Set de 30 photo props, accesoriile care va vor face petrecerea mai distractiva! Dimensiunea variaza in functie de forma unui photo props.

 8. Photo props pentru petrecerea de Halloween! Setul contine 10 elemente pentru cele mai ingrozitoare poze! Dimensiunile variaza in functie de forma fiecarui photo props.

 9. Pe langa baloane, tort si cadouri, cea mai mare bucurie este sa ai prietenii alaturi de tine in momentele speciale, asa ca da tonul la distractie cu o invitatie pe masura!

 10. Indienii sunt pregatiti pentru petrecere! Invitatie pentru zi de nastere cu tematica indiana.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2