Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Panou de nunta Comic Story in culori vesele si vibrante. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa.

 2. Invitatie de nunta Helianthus cu floarea soarelui si incadrament delicat, potrivita pentru o nunta de toamna. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 3. Invitatie de nunta Wrapped in Sunflowers cu floarea soarelui potrivita pentru o nunta rustica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 4. Invitatie de nunta Autumn Leaves cu frunzulite in nuante care ne duc cu gandul la o zi insorita de toamna. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 5. Meniu de nunta Special Moments in stil modern cu iconite. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 6. Invitatie de nunta Special Moments in stil modern cu iconite. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Panou cu asezarea invitatilor Light Swirls cu un model inflorat delicat. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, carduri de nume.

 8. Numar de masa Light Swirls cu un model inflorat delicat si buline. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Card de nume Light Swirls cu un model inflorat delicat si buline. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Meniu de nunta Light Swirls cu un model inflorat delicat si buline. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5