Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Invitatie de nunta Summer Night in tonuri pastel, cu elemente florale, potrivita pentru o nunta romantica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Invitatie de nunta Always Together cu accente rustice, imbina stilul modern cu cel pictural. Modelul este ideal pentru o nunta lejera, realizata in aer liber sau cu inspiratie din natura. Pe spatele invitatiei apare schitata harta locatiilor. Pentru personalizarea invitatiilor cu portretele mirilor se percepe o taxa de grafica de 300 lei. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

 3. Invitatie Precious Bloom tip card, cu elemente florale delicate, potrivita pentru o nunta romantica in culori pastel. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 4. Invitatie Precious Bloom cu deschidere, cu elemente florale delicate, potrivita pentru o nunta romantica in culori pastel. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 5. Invitatie Precious Bloom Photo cu elemente florale delicate, potrivita pentru o nunta romantica, in culori pastel. Se personalizeaza cu fotografia mirilor si un citat ales de catre acestia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 6. Meniu Precious Bloom cu elemente florale delicate, potrivit pentru o nunta romantica, in culori pastel. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Numar de masa Precious Bloom cu elemente florale delicate, potrivit pentru o nunta romantica, in culori pastel. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Card de nume Precious Bloom cu elemente florale delicate, potrivit pentru o nunta romantica, in culori pastel. Modelul nu necesita suport. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 9. Plic de bani Precious Bloom cu elemente florale delicate, potrivit pentru o nunta romantica, in culori pastel. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Panou cu asezarea invitatilor Precious Bloom, cu elemente florale delicate, potrivit pentru o nunta romantica, in culori pastel. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5