Seteaza descrescator

  1. Panou ce ofera invitatilor ocazia de a-si lasa amprenta lor ca amintire. Modelul include trei tusiere pentru amprente. Pentru personalizarea panoului cu desenul mirilor, va rugam sa ne contactati telefonic.

  2. Carduri cu sfaturi pentru miri - amintirea perfecta! Legatura contine 3 carduri printate fata-verso, prinse intre ele cu sfoara. Pentru personalizarea cardurilor cu desenul mirilor, va rugam sa ne contactati telefonic.

  3. Panou ce ofera invitatilor ocazia de a-si lasa amprenta lor ca amintire, inflorind ciresul cu dragoste. Modelul include trei tusiere pentru amprente.

  4. Carduri cu sfaturi pentru miri, cu un aspect romantic si incadrate intre doua margini florale, ce ofera o nota delicata intregului aspect. Modelul include cinci carduri diferite, prinse intre ele cu un snur alb. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Card de joc ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Emana naturalete si este ideal pentru o nunta boema, lejera. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator