Seteaza descrescator

  1. Panou Always Together ce ofera invitatilor ocazia de a-si lasa amprenta lor ca amintire. Modelul include trei tusiere pentru amprente. Pentru personalizarea panoului cu desenul mirilor, va rugam sa ne contactati telefonic. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  2. Carduri cu sfaturi pentru miri Always Together - amintirea perfecta! Legatura contine 3 carduri printate fata-verso, prinse intre ele cu sfoara. Pentru personalizarea cardurilor cu desenul mirilor, va rugam sa ne contactati telefonic. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Panou Memory Tree ce ofera invitatilor ocazia de a-si lasa amprenta lor ca amintire. Modelul include trei tusiere pentru amprente.

  4. Carduri Petrin Affair cu sfaturi pentru miri, cu un aspect romantic si incadrate intre doua margini florale, ce ofera o nota delicata intregului aspect. Modelul include trei carduri diferite printate fata-verso, prinse intre ele cu un snur alb. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Card de joc Wreathed in Love ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Emana naturalete si este ideal pentru o nunta boema, lejera. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator