La petrecerea de nuntă, cheia succesului o reprezintă buna organizare. Fiecare invitat trebuie informat cu privire la locul care i s-a rezervat, uneori sunt necesare și afișe cu meniul, programul și alte activități importante. Poți îmbina utilul cu esteticul, alegând unul dintre cardurile de masă și panourile oferite de Zizula în categoria de mai jos.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Card de nume Precious Bloom cu elemente florale delicate, potrivit pentru o nunta romantica, in culori pastel. Modelul nu necesita suport. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Card de program Cartea Nuntii cu elemente de poveste si accente vintage, potrivit pentru o nunta tematica. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Eticheta Nunta Lejera cu un design special, cu influente rustice, potrivita pentru o nunta relaxata, in aer liber. Numele invitatului se completeaza manual, de catre miri, pentru o nota mai personala. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis.

 4. Card de nume Dashing Powder cu un design modern si pulbere de culoare, ce ofera un aer energic si original. Nu necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 5. Card de nume Funky Love, cu design rustic, ce ofera un aer boem si se potriveste unei nunti relaxate, romantice. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 6. Card de nume Wreathed in Love ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Emana naturalete si este ideal pentru o nunta boema, lejera. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Program Wreathed in Love, ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Emana naturalete si este ideal pentru o nunta boema, lejera. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Card de nume Light Swirls cu un model inflorat delicat si buline. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Card de nume Gallant Arch cu un design special ce imita dantela. Ofera un plus de eleganta si delicatete evenimentului. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, etichete, numere de masa sau panou.

 10. Card de joc Wedding Day cu design modern pentru o nunta contemporana, plina de creativitate. Pentru personalizarea cardului cu portretul mirilor, va rugam sa ne contactati telefonic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3