Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Card de nume cu elemente florale delicate, potrivit pentru o nunta romantica, in culori pastel. Modelul nu necesita suport. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Program ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Emana naturalete si este ideal pentru o nunta boema, lejera. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Card de nume ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Emana naturalete si este ideal pentru o nunta boema, lejera. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Card de nume cu design rustic, ce ofera un aer boem si se potriveste unei nunti relaxate, romantice. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Card de nume cu un design modern si pulbere de culoare, ce ofera un aer energic si original. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Eticheta cu un design special, cu influente rustice, potrivita pentru o nunta relaxata, in aer liber. Numele invitatului se completeaza manual, de catre miri, pentru o nota mai personala. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis.

 7. Card de program, cu elemente de poveste si accente vintage, potrivit pentru o nunta tematica. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 8. Card de joc cu design modern pentru o nunta contemporana, plina de creativitate. Pentru personalizarea cardului cu portretul mirilor, va rugam sa ne contactati telefonic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 9. Card ce imbina eleganta cu elementele jucause, avand in prim plan doua pasarele amorezate. Modelul include atat numarul mesei, cat si numele invitatilor. Necesita suport. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Card de nume realizat intr-un stil vintage, cu detalii romantice. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2