Seteaza descrescator

  1. Invitatie Precious Bloom Photo cu elemente florale delicate, potrivita pentru o nunta romantica, in culori pastel. Se personalizeaza cu fotografia mirilor si un citat ales de catre acestia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  2. Invitatie Postcard tip carte postala cu accente vintage. Modelul se personalizeaza cu fotografia mirilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Invitatie Postcard Affair cu detalii specifice unei carti postale, ce aduce un plus de originalitate evenimentului. Modelul se personalizeaza cu fotografiile mirilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Invitatie tip carte postala, Postcard City, cu un design modern, potrivita pentru o nunta contemporana. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se personalizeaza cu fotografia mirilor. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Invitatie tip carte postala, Postcard Etno, cu elemente etno, potrivita pentru o nunta plina de creativitate. Modelul se personalizeaza cu fotografia sau fotografiile mirilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  6. Invitatie Postcard Stamp, vintage, tip carte postala. Se personalizeaza cu fotografia mirilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  7. Invitatie Stunning Pastel, in culori pastel, cu un design ce aduce o nota discreta de eleganta. Se potriveste unei nunti romantice cu accente vintage. Modelul se personalizeaza cu fotografia mirilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

  8. Invitatie Nunta Lejera cu un design rustic si cu un text ilustrativ ce prezinta povestea de dragoste a mirilor. Modelul se personalizeaza cu fotografiile mirilor, iar cardul cu poze este lipit in interiorul invitatiei. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  9. Invitatie Funky Love, rustica, cu elemente ilustrative ce prezinta povestea de dragoste a mirilor. Modelul se personalizeaza cu fotografiile mirilor si include snurul ce cuprine invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator