Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Invitatie Once Upon a Time cu un design de poveste si accente rustice, potrivita pentru o nunta tematica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Invitatie de nunta Always Together cu accente rustice, in care elementele principale sunt cele doua biciclete. Modelul este ideal pentru o nunta lejera, realizata in aer liber sau cu inspiratie din natura. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

 3. Invitatie de nunta Always Together cu accente rustice, imbina stilul modern cu cel pictural. Modelul este ideal pentru o nunta lejera, realizata in aer liber sau cu inspiratie din natura. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

 4. Invitatie de nunta Starry Night, o reprezentatie a cerului instelat. Modelul include fontita din snur si tagul. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 5. Invitatie Povestea unei nopti de vara, model potrivit pentru o nunta romantica si eleganta. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 6. Invitatie de nunta Balloon Story tip card. Model cu balon de aer cald, ideal pentru o tematica travel, dedicat tuturor celor care au curajul sa inceapa aventura calatoriei in doi. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Invitatie de nunta Boats at Sea cu tematica marina, compusa dintr-un card de baza si foaie de calc pe care este printat textul invitatiei. Modelul poate fi accesorizat la alegere cu snur sau sfoara. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 8. Invitatie Alice in Wonderland cu elemente de poveste, potrivita pentru o nunta cu tematica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Invitatie Once Upon a Time cu un design de poveste si accente rustice, potrivita pentru o nunta tematica.

 10. Invitatie de nunta Birdy, cu un design jucaus, ce are ca protagonisti doua pasarele amorezate. Modelul se deschide la mijloc si include fundita din panglica ce leaga invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2