Sunt două lucruri de care invitații își vor aminti de la nunta voastră: de cuplul de tineri căsătoriți și de atmosfera de la petrecere. Mare parte din această atmosferă este creată și de meniu care, ales cu gust și atenție la detalii, poate binedispune pe oricine. Zizula te ajută să faci alegerea perfectă și în această privință, o alegere informată, propunându-ți o serie de meniuri personalizate precum cele de mai jos:
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Meniu de nunta Royal Crest cu elemente clasice, potrivit pentru un eveniment elegant. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou sau carduri de nume.

 2. Meniu de nunta Cheerful Design, in note vesele, cu elemente florale inedite, ce aduc un plus de energie! Modelul se potriveste de minune unei nunti romantice! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Meniu de nunta Framed Anemones, floral, ce incadreaza textul intr-un chenar elegant cu anemone pictate in culori pastel. Modelul este ideal pentru o nunta boema, romantica. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Meniu de nunta Anemones Crayon cu model floral de anemone, pictate in nuante pastel. Emana delicatete si un aer boem, fiind un meniu ideal pentru o nunta eleganta, pastelata. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Meniu nunta Royal Flowers cu elemente florale potrivit pentru o nunta eleganta. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 6. Eticheta Tandem Romance pentru marturii, cu bicicleta tandem. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, meniuri sau panou cu asezarea invitatilor.

 7. Meniu Alice in Wonderland cu elemente de poveste, potrivit pentru o nunta cu tematica. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Meniu de nunta Orient Express, potrivit pentru pasionatii de calatorii. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Meniu de nunta Special Moments in stil modern cu iconite. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Meniu de nunta Light Swirls cu un model inflorat delicat si buline. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5