Sunt două lucruri de care invitații își vor aminti de la nunta voastră: de cuplul de tineri căsătoriți și de atmosfera de la petrecere. Mare parte din această atmosferă este creată și de meniu care, ales cu gust și atenție la detalii, poate binedispune pe oricine. Zizula te ajută să faci alegerea perfectă și în această privință, o alegere informată, propunându-ți o serie de meniuri personalizate precum cele de mai jos:
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Meniu de nunta cu elemente clasice, potrivit pentru un eveniment elegant. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou sau carduri de nume.

 2. Meniu in note vesele, cu elemente florale inedite, ce aduc un plus de energie! Modelul se potriveste de minune unei nunti romantice!

 3. Meniu floral, ce incadreaza textul intr-un chenar elegant cu anemone pictate in culori pastel. Modelul este ideal pentru o nunta boema, romantica.

 4. Meniu cu model floral de anemone, pictate in nuante pastel. Emana delicatete si un aer boem, fiind un meniu ideal pentru o nunta eleganta, pastelata.

 5. Panou Cherry Love cu flori de cires pictate delicat. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa.

 6. Eticheta pentru marturii cu bicicleta tandem. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Meniu cu elemente de poveste, potrivit pentru o nunta cu tematica. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 8. Trenul spre cea mai frumoasa destinatie care exista, este pe cale sa porneasca. Asigurati-va ca toata lumea are biletele de calatorie! Meniul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 9. Meniu in stil modern cu iconite. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Meniu cu un model inflorat delicat si buline. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5