Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Meniu Precious Bloom cu elemente florale delicate, potrivit pentru o nunta romantica, in culori pastel. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 2. Meniu de nunta Bohemian Crown cu elemente florale in nuante pastel, ce ofera un aer boem evenimentului. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Meniu de nunta Flowery Field cu elemente florale ce ne duc cu gandul la prospetimea unei dimineti de vara si este ideal pentru o nunta boema. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Meniu de nunta Simple Beauty, cu model floral ce emana delicatete prin simplitatea lui. Modelul se potriveste unei nunti boeme, cu un aer romantic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Meniu de nunta Peony Season cu model floral ce emana delicatete si romantism. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Meniu Flowery Crest cu un design simplu, natural, cu usoare accente rustice si un stil floral predominant, modelul ideal pentru o nunta romantica, rustica. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Meniu de nunta Dreamy Bloom ce emana delicatete si romantism prin modelul floral elegant si finut ce incadreaza textul. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Meniu Cherry Love cu flori de cires pictate delicat. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Meniu de nunta Delicate Blush, tip card, cu elemente florale realizate intr-un stil pictural. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Meniu Balloons Arch, cu deschidere. Baloanele si florile sunt imbinate armonios in acest model, pentru a alcatui o arcada inspirata din decorul evenimentului. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3