Seteaza descrescator

  1. Meniu cu elemente specifice telegramei, ce aduc un aer vintage. Modelul include numarul mesei si numele invitatilor pe prima pagina.

  2. Meniu vintage cu aspect de carte postala. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Meniu vintage cu aspect de carte postala. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi se.

  4. Meniu ce imbina stilul vintage cu detalii romantice si elemente florale. Modelul include numarul mesei pe prima pagina. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Un meniu vintage, tip telegrama, ce aduce o nota de autenticitate. Modelul include pe prima pagina atat numarul mesei, cat si numele mirilor.

  6. Meniu cu elemente de poveste si accente vintage, potrivit pentru o nunta tematica. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  7. Un meniu travel, cu accente vintage si un aer romantic. Modelul este ideal pentru mirii pasionati de calatorie si frumos. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  8. Trenul spre cea mai frumoasa destinatie care exista, este pe cale sa porneasca. Asigurati-va ca toata lumea are biletele de calatorie! Meniul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  9. Meniu Gypso cu design floral si influente vintage. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: etichete, numere de masa, carduri de nume sau panou.

Seteaza descrescator