Seteaza descrescator

  1. Meniu Delicate Lace cu elemente ce imita dantela, pentru un plus de eleganta si delicatete. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  2. Meniu Sweet Tweets ce imbina eleganta cu elementele jucause, avand in prim plan doua pasarele amorezate. Modelul include numarul mesei pe ultima pagina. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  3. Meniu Regal Lace, modelul emana eleganta prin elemente ce imita dantela. Realizat in tonuri pastel, aduce un plus de delicatete evenimentului si se potriveste de minune unei nunti romantice, elegante. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  4. Meniu de nunta Light Swirls cu un model inflorat delicat si buline. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  5. Meniu nunta Royal Flowers cu elemente florale potrivit pentru o nunta eleganta. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  6. Meniu de nunta Royal Arch potrivit pentru un eveniment elegant si clasic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou sau carduri de nume.

  7. Meniu de nunta Royal Crest cu elemente clasice, potrivit pentru un eveniment elegant. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou sau carduri de nume.

Seteaza descrescator