Seteaza descrescator

  1. Meniu Modern Lines cu un design simplu si elegant, potrivit unei nunti contemporane. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  2. Meniu Wedding Day cu design modern pentru o nunta contemporana, plina de creativitate. Pentru personalizarea meniului cu portretul mirilor, va rugam sa ne contactati telefonic. Modelul poate include numarul mesei pe prima pagina. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Meniu Dashing Powder cu un design modern si pulbere de culoare, ce ofera un aer energic si original. Modelul include numarul mesei pe prima pagina. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  4. Meniu de nunta Special Moments in stil modern cu iconite. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  5. Meniu de nunta Cheerful Design, in note vesele, cu elemente florale inedite, ce aduc un plus de energie! Modelul se potriveste de minune unei nunti romantice! Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator