Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Meniu cu elemente florale delicate, potrivit pentru o nunta romantica, in culori pastel. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Un meniu floral ce emana delicatete prin simplitatea lui. Modelul se potriveste unei nunti boeme, cu un aer romantic.

 3. Meniu cu elemente florale ce ne duc cu gandul la prospetimea unei dimineti de vara si este ideal pentru o nunta boema. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Meniu cu elemente florale in nuante pastel, ce ofera un aer boem evenimentului.

 5. Un meniu delicat, cu elemente florale pictate in acuarela, ce se potriveste de minune unei nunti pline de romantism.

 6. Meniu in note vesele, cu elemente florale inedite, ce aduc un plus de energie! Modelul se potriveste de minune unei nunti romantice!

 7. Meniu floral, ce incadreaza textul intr-un chenar elegant cu anemone pictate in culori pastel. Modelul este ideal pentru o nunta boema, romantica.

 8. Meniu cu model floral de anemone, pictate in nuante pastel. Emana delicatete si un aer boem, fiind un meniu ideal pentru o nunta eleganta, pastelata.

 9. Meniu cu un model inflorat delicat si buline. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Meniu ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Emana naturalete si este ideal pentru o nunta boema, lejera. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2