Nunta este unul dintre evenimentele majore pe care avem plăcerea de a le organiza și trăi, ca adulți. De aceea, fiecare detaliu contează, fie el și aparent nesemnificativ precum numerele pe care le așezi pe mese pentru a informa invitații cu privire la locul pe care trebuie să îl ocupe. Alegeți unul dintre modelele din această categorie și asigurați-vă astfel, că și din acest punct de vedere, totul e așa cum ați visat.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Numar de masa Simple Marblellous, tip acoperis, cu un design modern ce imita marmura. Nu necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Numar de masa Cherry Love cu flori de cires pictate delicat. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 3. Numar de masa Funky Love cu un design rustic, ce ofera un aer boem. Se potriveste de minune unei nunti relaxate, romantice. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Numerele de masa tip card au pretul de 3,3 lei/indiferent de tipul de carton folosit. Avem rugamintea sa ne specificati modelul dorit printr-un e-mail. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri sau carduri de nume.

 4. Numar de masa Elegant Charm, cu elemente dantelate, potrivit pentru o nunta eleganta si romantica. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Numerele de masa tip card au pretul de 3,3 lei/indiferent de tipul de carton folosit. Avem rugamintea sa ne specificati modelul dorit printr-un e-mail. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou pentru asezarea invitatilor.

 5. Numar de masa Gypso cu design floral si influente vintage. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 6. Numar de masa Gallant Arch cu un design special ce imita dantela. Ofera un plus de eleganta si delicatete. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Numar de masa Peony Season, tip acoperis, cu model floral ce emana delicatete si romantism. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Numar de masa Simple Beauty, tip acoperis, cu design floral, ce emana delicatete prin simplitatea lui. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Numar de masa Flowery Field cu elemente florale ce ne duc cu gandul la prospetimea unei dimineti de vara si este ideal pentru o nunta boema. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Numar de masa Royal Arch potrivit pentru un eveniment elegant si clasic. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou sau carduri de nume

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5