Nunta este unul dintre evenimentele majore pe care avem plăcerea de a le organiza și trăi, ca adulți. De aceea, fiecare detaliu contează, fie el și aparent nesemnificativ precum numerele pe care le așezi pe mese pentru a informa invitații cu privire la locul pe care trebuie să îl ocupe. Alegeți unul dintre modelele din această categorie și asigurați-vă astfel, că și din acest punct de vedere, totul e așa cum ați visat.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Numar de masa Dreamy Bloom ce emana delicatete si romantism prin modelul floral elegant si finut ce incadreaza textul. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 2. Numar de masa tip card, cu design floral, ce emana delicatete prin simplitatea lui. Modelul se potriveste unei nunti boeme, cu un aer romantic.

 3. Numar de masa cu model floral ce emana delicatete si romantism.

 4. Numar de masa cu elemente florale ce ne duc cu gandul la prospetimea unei dimineti de vara si este ideal pentru o nunta boema. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Numar de masa cu elemente florale in nuante pastel, ce ofera un aer boem evenimentului.

 6. Numar de masa floral, ce incadreaza textul intr-un chenar elegant cu anemone pictate in culori pastel. Modelul este ideal pentru o nunta boema, romantica.

 7. Numar de masa cu model floral de anemone, pictate in nuante pastel. Emana delicatete si un aer boem, fiind un numar de masa ideal pentru o nunta eleganta, pastelata.

 8. Numar de masa cu model de crengute inflorile si bufnite. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 9. Numar de masa Royal Flowers cu elemente florale, potrivit pentru o nunta eleganta. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Trenul spre cea mai frumoasa destinatie care exista, este pe cale sa porneasca. Asigurati-va ca toata lumea are biletele de calatorie! Numarul de masa se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5