Nunta este unul dintre evenimentele majore pe care avem plăcerea de a le organiza și trăi, ca adulți. De aceea, fiecare detaliu contează, fie el și aparent nesemnificativ precum numerele pe care le așezi pe mese pentru a informa invitații cu privire la locul pe care trebuie să îl ocupe. Alegeți unul dintre modelele din această categorie și asigurați-vă astfel, că și din acest punct de vedere, totul e așa cum ați visat.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Numar de masa Dreamy Bloom ce emana delicatete si romantism prin modelul floral elegant si finut ce incadreaza textul. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 2. Numar de masa Simple Beauty, tip card, cu design floral, ce emana delicatete prin simplitatea lui. Necesita suport. Modelul se potriveste unei nunti boeme, cu un aer romantic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Numar de masa Peony Season cu model floral ce emana delicatete si romantism. Modelul este tip card, necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Numar de masa Flowery Field cu elemente florale ce ne duc cu gandul la prospetimea unei dimineti de vara si este ideal pentru o nunta boema. Este tip card, necesita suport. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Numar de masa Bohemian Crown cu elemente florale in nuante pastel, ce ofera un aer boem evenimentului. Modelul este tip card, necesita suport. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Numar de masa Framed Anemones, floral, ce incadreaza textul intr-un chenar elegant cu anemone pictate in culori pastel. Modelul este ideal pentru o nunta boema, romantica. Este tip card, necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 7. Numar de masa Anemones Crayon cu model floral de anemone, pictate in nuante pastel. Emana delicatete si un aer boem, fiind un numar de masa ideal pentru o nunta eleganta, pastelata. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 8. Numar de masa Lovely Owl cu model de crengute inflorile si bufnite. Este tip acoperis, nu necesita suport. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Numar de masa Royal Flowers cu elemente florale, potrivit pentru o nunta eleganta. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Se poate realiza si numar de masa tip card, cu pretul de 3,3 lei/buc indiferent de tipul de carton selectat. Avem rugamintea sa specificati in e-mail varianta dorita. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Numar de masa Orient Express, potrivit pentru pasionatii de calatorii. Modelul este tip card, necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5