Seteaza descrescator

  1. Numar de masa Regal Lace, modelul emana eleganta prin elemente ce imita dantela. Realizat in tonuri pastel, aduce un plus de delicatete evenimentului si se potriveste de minune unei nunti romantice, elegante. Modelul este tip card si necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

  2. Numar de masa Regal Lace, modelul emana eleganta prin elementele dantelate. Realizat in tonuri pastel, aduce un plus de delicatete evenimentului si se potriveste unei nunti romantice, elegante. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou cu asezarea invitatilor.

  3. Numar de masa Gallant Arch cu un design special ce imita dantela. Ofera un plus de eleganta si delicatete. Numarul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: etichete, meniuri, carduri de nume sau panou.

  4. Numar de masa Gallant Arch cu un design special ce imita dantela. Ofera un plus de eleganta si delicatete. Numarul necesita suport, fiind tip card. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: etichete, meniuri, carduri de nume sau panou.

  5. Numar de masa Elegant Charm, cu elemente dantelate, potrivit pentru o nunta eleganta si romantica. Modelul este tip acoperis, nu necesita suport. Numerele de masa tip card au pretul de 3,3 lei/indiferent de tipul de carton folosit. Avem rugamintea sa ne specificati modelul dorit printr-un e-mail. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, panou pentru asezarea invitatilor.

Seteaza descrescator