Seteaza descrescator

  1. Numar de masa cu accente rustice, potrivit pentru o nunta relaxata. Modelul necesita suport. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  2. Un numar de masa cu un design special, personalizat cu schita unei biserici. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Numar de masa cu un design delicat, cu modele de maci. Este varianta ideala pentru o nunta eleganta, romantica. Modelul include si numele invitatiilor de la masa. Nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Numar de masa ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Emana naturalete si este ideal pentru o nunta boema, lejera. Modelul necesita suport.

  5. Numar de masa cu model floral de anemone, pictate in nuante pastel. Emana delicatete si un aer boem, fiind un numar de masa ideal pentru o nunta eleganta, pastelata.

  6. Numar de masa floral, ce incadreaza textul intr-un chenar elegant cu anemone pictate in culori pastel. Modelul este ideal pentru o nunta boema, romantica.

  7. Numar de masa cu elemente florale in nuante pastel, ce ofera un aer boem evenimentului.

  8. Numar de masa cu elemente florale ce ne duc cu gandul la prospetimea unei dimineti de vara si este ideal pentru o nunta boema. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator