Seteaza descrescator

  1. Numar de masa vintage cu aspect de carte postala. Modelul necesita suport. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  2. Numar de masa vintage cu aspect de carte postala. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Numar de masa cu accente vintage, de poveste. Modelul se personalizeaza cu nume diferite de autori. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Numar de masa travel, cu accente vintage si un aer romantic, ideal pentru mirii pasionati de calatorie si frumos. Numarul mesei este inlocuit de numele unei destinatii. Modelul necesita suport. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Numar de masa travel, cu accente vintage si un aer romantic, ideal pentru mirii pasionati de calatorie si frumos. Numarul mesei este inlocuit de numele unei destinatii. Modelul nu necesita suport, fiind cu deschidere tip acoperis.

  6. Trenul spre cea mai frumoasa destinatie care exista, este pe cale sa porneasca. Asigurati-va ca toata lumea are biletele de calatorie! Numarul de masa se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza descrescator