Organizarea unei nunți presupune multe nopți nedormite și o mulțime de griji pe care vrem, nu vrem, ni le facem, din lipsă de timp ori din problemele de comunicare care apar cu diverși furnizori. Puteți scăpa de o mare parte din aceste griji, lăsând elementele de design în grija noastră. Un astfel de element, pe care îl puteți lega de invitații și de toate celelalte decoruri grafice, este și panoul de nuntă, elementul principal care vă va ajuta la o bună organizare a recepției invitaților.
Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Panou de Bun Venit Simple Marblellous, cu un design modern ce imita marmura. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 2. Panou de bun venit Lively Wreath, cu model floral, potrivit pentru o nunta romantica. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 3. Panou de bun venit Bohemian Crown, cu elemente florale in nuante pastel. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Panou de bun venit Wrapped in Sunflowers, cu floarea soarelui, potrivit pentru o nunta rustica. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Panou de bun venit Graceful Framing, cu detalii romantice, potrivit pentru o nunta plina de rafinament. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Panou Greenery Touch, ideal pentru un eveniment lejer, in natura. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, carduri de nume.

 7. Panou cu asezarea invitatilor la mese Dreamy Bloom ce emana delicatete si romantism prin modelul floral elegant si finut ce incadreaza textul. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa.

 8. Panou cu asezarea invitatilor Royal Crest cu elemente clasice, potrivit pentru un eveniment elegant. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa sau carduri de nume.

 9. Panou cu asezarea invitatilor Royal Arch potrivit pentru un eveniment elegant si clasic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa sau carduri de nume.

 10. Panou cu asezarea invitatilor Royal Flowers cu elemente florale delicate. Modelul este potrivit pentru un eveniment romantic, elegant. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa sau carduri de nume.

Seteaza descrescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5