Seteaza descrescator

  1. Panou de bun-venit, realizat intr-un stil modern, potrivit unei nunti contemporane. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

  2. Un panou ce emana eleganta prin elemente ce imita dantela. Realizat in tonuri pastel, aduce un plus de delicatete evenimentului si se potriveste de minune unei nunti romantice, elegante. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Panou de nunta in nuante reci, potrivit pentru o nunta in sezonul rece. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Panou cu asezarea invitatilor Royal Flowers cu elemente florale delicate. Modelul este potrivit pentru un eveniment romantic, elegant. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa sau carduri de nume.

  5. Panou cu asezarea invitatilor Royal Arch potrivit pentru un eveniment elegant si clasic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa sau carduri de nume

  6. Panou cu asezarea invitatilor cu elemente clasice, potrivit pentru un eveniment elegant. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: invitatii, meniuri, numere de masa sau carduri de nume.

Seteaza descrescator