Chiar dacă majoritatea dintre noi, atunci când ne pregătim de nuntă și începem organizarea acesteia, ne gândim în mod special la locația pe care o vom alege, ținutele celor doi miri și eventual tematica generală, celelalte aspecte nu trebuie neglijate deloc ba chiar dimpotrivă. Trebuie să ne gândim la fiecare amănunt și să o facem din timp, pentru a nu lăsa pe ultimele zile lucruri pe care le putem rezolva mai repede.
Amânările vor pune presiune pe cei doi miri, cauzând stres suplimentar de care niciunul din ei nu are nevoie înainte de un asemenea eveniment. Prin urmare, proverbul „nu lăsa pe mâine ce poți face azi” ar trebui să fie ideea principală pe care să o adopți în perioada de logodnă, în cazul în care îți dorești o nuntă fără probleme. Și, pentru că discutăm despre detalii de care trebuie să te ocupi din timp, poate că nu ar fi deloc rău să alegi nu doar sala, meniul și rochia din timp ci și tortul de nuntă, punctul culminant al petrecerii organizate cu această ocazie. E și aceasta o alegere care trebuie tratată cu un maxim de atenție

Cum alegem tortul de nuntă?

Ei bine, unul dintre primele lucruri la care trebuie sa te gândești este însăși tematica nunții. Tortul, ca și textură, decorațiuni și culoare, trebuie să se potrivească cu culorile nunții, cu decorațiunile interioare și exterioare folosite la sala de mese, cu tematica generală. În cazul în care urmați un design specific care se răsfrânge în toate detaliile, trebuie ținut cont și de acesta.

În al doilea rând, trebuie să fiți atenți și la trendurile din prezent. Ce ne recomandă specialiștii cofetari? Ce feluri de torturi sunt create pentru nunțile din acest an? Spre exemplu, unul dintre cele mai recente trenduri este cel al torturilor în nuanțe metalice. În cazul în care un asemenea tort se potrivește cu tematica nunții voastre, puteți opta pentru o astfel de alegere.

În fine, cel de-al treilea și poate la fel de important lucru la care trebuie să vă gândiți este și gustul personal. Unora le plac torturile cu frișcă, altora cu ciocolată, în vreme ce unii preferă cremele de fructe sau de marțipan. Înainte de toate, e de preferat ca tortul să fie pe gustul celor doi miri care trebuie să se gândească și la ei. E doar, cea mai importantă zi din viața lor, o zi de care trebuie să se bucure din toate punctele de vedere.