Seteaza descrescator

Sfaturi pentru o nuntă în aer liber reușită

În cazul în care te-ai decis să organizezi nunta în aer liber, sunt o mulțime de lucruri pe care trebuie să le pui la punct împreună cu logodnicul și cei care te vor ajuta la organizarea evenimentului, pentru a fi sigură că totul va merge ca pe roate. E cea mai importantă zi din viața ta, prin urmare, trebuie să o tratezi ca atare și să nu lași niciun amănunt la voia întâmplării. Evident, nu trebuie nici să amâni lucrurile pe care le poți face din timp pentru că înainte de nuntă, stresul va fi maxim iar capacitatea ta organizatorică, extrem de redusă. În plus, nu știi ce îți rezervă viitorul și evenimentele neprevăzute care îți pot ruina întreaga experiență.

Read More
Posted in Nunta By Alexandra Ghiurau

Sunt oameni fotogenici cărora fiecare fotografie le iese precum cele din revistele glossy și oameni care oricât s-ar strădui, nu vor fi niciodată mulțumiți de rezultat. Când vine vorba de albumul de fotografii de la nuntă, cu toții își doresc nimic mai puțin decât perfecțiunea.

E și normal, albumul de nuntă fiind o amintire prețioasă pe care o păstrăm de-a lungul timpului, prețuind-o mai mult decât orice altceva. E albumul pe care îl răsfoim pentru a retrăi cea ma frumoasă zi din viața noastră, albumul pe care îl prezentăm cu bucurie celor care ne trec pragul iar mai apoi, copiilor și nepoților.

Ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că totul va fi bine?

Read More
Posted in Nunta By Alexandra Ghiurau

La fel ca și anii precedenți, și în anul 2018, nunțile vor fi puternic influențate de lumea modei. Trendurile din modă impun tendințele pentru rochiile de mireasă, pentru rochiile domnișoarelor de onoare, culorile, materialele și decorațiunile. Și costumele mirilor sunt influențate în mare măsură de aceste tendințe. Cât privește nunta în sine, iată câteva idei și influențe specifice acestui an și de ce nu, și anilor următori, independent de ceea ce se întâmplă în lumea modei:

Read More
Posted in Nunta By Alexandra Ghiurau

Cum alegem tortul de nuntă

11.06.2018 14:57

Chiar dacă majoritatea dintre noi, atunci când ne pregătim de nuntă și începem organizarea acesteia, ne gândim în mod special la locația pe care o vom alege, ținutele celor doi miri și eventual tematica generală, celelalte aspecte nu trebuie neglijate deloc ba chiar dimpotrivă. Trebuie să ne gândim la fiecare amănunt și să o facem din timp, pentru a nu lăsa pe ultimele zile lucruri pe care le putem rezolva mai repede.

Amânările vor pune presiune pe cei doi miri, cauzând stres suplimentar de care niciunul din ei nu are nevoie înainte de un asemenea eveniment. Prin urmare, proverbul „nu lăsa pe mâine ce poți face azi” ar trebui să fie ideea principală pe care să o adopți în perioada de logodnă, în cazul în care îți dorești o nuntă fără probleme.

Și, pentru că discutăm despre detalii de care trebuie să te ocupi din timp, poate că nu ar fi deloc rău să alegi nu doar sala, meniul și rochia din timp ci și tortul de nuntă, punctul culminant al petrecerii organizate cu această ocazie. E și aceasta o alegere care trebuie tratată cu un maxim de atenție

Read More
Posted in Nunta By Alexandra Ghiurau
Seteaza descrescator