Sunt oameni fotogenici cărora fiecare fotografie le iese precum cele din revistele glossy și oameni care oricât s-ar strădui, nu vor fi niciodată mulțumiți de rezultat. Când vine vorba de albumul de fotografii de la nuntă, cu toții își doresc nimic mai puțin decât perfecțiunea.

E și normal, albumul de nuntă fiind o amintire prețioasă pe care o păstrăm de-a lungul timpului, prețuind-o mai mult decât orice altceva. E albumul pe care îl răsfoim pentru a retrăi cea ma frumoasă zi din viața noastră, albumul pe care îl prezentăm cu bucurie celor care ne trec pragul iar mai apoi, copiilor și nepoților.

Ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că totul va fi bine?

Angajați un fotograf potrivit

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, dincolo de profesionalismul acestora, aveți nevoie de persoana care să vă ajute să vă relaxați și să vă simțiți în largul vostru. Pentru ca o sesiune foto să fie una reușită, e nevoie de un fotograf cu care să aveți o chimie perfectă de la început până la sfârșit. El/ea este persoana care vă va însoți pe o perioadă mai lungă, care cuprinde câteva zile înainte de nuntă și evident ziua nunții. În cazul în care nu v-ați simți confortabili în preajma sa, acest lucru ar pune presiune suplimentară pe voi, creând stres care în cele din urmă poate ruina fotografiile.

Angajați un fotograf specializat în nunți

Probabil că în jurul vostru vor roi și obișnuiții cunoscuți sau membri ai familiei care se consideră fotografi profesioniști și care se vor oferi să contribuie gratuit la albumul de nuntă. Nu aveți motive să îi insultați și să le refuzați ajutorul. În schimb, aveți toate motivele din lume pentru a angaja și un fotograf profesionist pentru a vă asigura că rezultatul final este exact ceea ce trebuie. Atenție însă, fotografii profesioniști sunt de mai multe feluri. Pentru fotografiile de nuntă, aveți nevoie de un profesionist specializat în nunți, cu experiență în acest domeniu, unul care să știe exact ce trebuie fotografiat, când, unde și cum.

Faceți o sesiune foto de test

Și, puteți începe cu o sesiune foto de logodnă, ori cu un casual, într-un loc anume ales de voi, cu ținutele alese de voi. Cereți fotografului să vă trimită fotografiile de nuntă de test în timp, pentru a le putea evalua și, pentru a putea face mici corecții. Și el are nevoie să știe exact ce anume vă doriți prin urmare, folosiți această sesiune test și pentru a avea materialele necesare pentru informarea corectă a fotografului.