Cumparare si livrare
Pasul 1.
In primul rand, trebuie sa alegi produsul tau preferat, din catalogul nostru. Cu un click pe imagine, se va deschide o noua pagina cu detaliile acestuia.
 
Pasul 2.
Click pe butonul “Adauga in cos” pentru a incarca produsul dorit. Mai departe, in situatia in care doresti sa mai adaugi alte modele de invitatii sau accesorii la comanda ta, ai posibilitatea de a naviga pe pagina de prezentare a acestora, dupa ce accesezi butonul “Continua cumparaturile”.
 
Pasul 3.
Dupa ce ai incarcat in cosul de cumparaturi toate produsele dorite si ai menstionat si cantitatea acestora, te rugam sa apesi “Actualizeaza cosul” pentru a putea calcula automat pretul final.
 
Pasul 4.
Se va deschide un formular de comanda, pe care te rugam sa il completezi cu judetul, orasul, adresa de corespondenta si codul postal. Astfel ti se va calcula si costul de transport in functie de orasul in care locuiesti.
 
Pasul 5.
Cu un click pe butonul “Pasul urmator” ai posibilitatea sa vezi inca o data toate produsele incarcate in cosul de cumparaturi, precum si costurile totale.
 
Pasul 6.
Click pe butonul “Trimite comanda”
 
Pasul 7.
Ultimul pas din partea ta pentru finalizarea comenzii este sa intri in contul tau de pe site-ul www.zizula.ro sau sa comanzi prin formularul de vizitator neinregistrat. Te rugam sa ne comunici datele tale reale, adica numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa de livrare si numarul tau de telefon pentru a te putea contacta ulterior.
 
Pasul 8.
Noi iti vom trimite un e-mail de confirmare si apoi te vom contacta telefonic pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de eventualele modificari si de text.
 
Pasul 9.
Plata se efectueaza prin contul nostru bancar, aceasta reprezentand un avans de 50% din valoarea toatala a comenzii.
 
Pasul 10.
Produsele comandate iti vor fi livrate prin curier rapid la adresa de corespondenta mentionata. Acestuia ii vei achita restul sumei din costul total al invitatiilor si taxa de transport. Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 450 de lei, transportul este gratuit.
 
Nota:
Termenul de livrare va fi de maximum 14 zile de la data efectuarii comenzii pe site-ul www.zizula.ro.

Daca doresti un model nou, potrivit evenimentului tau, acest serviciu implica o taxa suplimentara de 120 lei.

Daca doresti sa iti onoram comanda in regim de urgenta, taxa suplimentara va fi de 80 lei, plata se va face integral in avans, iar termenul de livrare va fi de 7 zile de la data efectuarii comenzii.
 
 
Iti multumim mult pentru incredere si iti dorim momente de vis!