Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Invitatie de botez All Natural Berries tip card, cu un design natural si detalii colorate, realizata intr-un stil pictural.

 2. Invitatie de nunta Always Together cu accente rustice, in care elementele principale sunt cele doua biciclete. Modelul este ideal pentru o nunta lejera, realizata in aer liber sau cu inspiratie din natura. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

 3. Invitatie de nunta Always Together cu accente rustice, imbina stilul modern cu cel pictural. Modelul este ideal pentru o nunta lejera, realizata in aer liber sau cu inspiratie din natura. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

 4. Invitatie de nunta All Natural Berries cu un design natural si detalii colorate, realizata intr-un stil pictural de efect. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Invitatie de botez Beloved Gift cu ramuri verzi ce incadreaza textul invitatiei. Invitatia nu contine plic. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 6. Invitatie de botez Fluffy Clouds cu norisori pufosi, realizata intr-un stil pictural. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Modelul nu contine plic.

 7. Invitatie Orient Express, sub forma unui bilet de tren, potrivita pentru pasionatii de calatorii. Pentru un plus de autenticitate, data evenimentului este perforata. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Invitatie Dreamy Bloom ce emana delicatete si romantism prin modelul floral elegant si finut ce incadreaza textul. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Invitatie Anemones Crayon cu model floral de anemone, pictate in nuante pastel. Emana delicatete si un aer boem, fiind un model de invitatie ideal pentru un eveniment elegant, pastelat. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 10. Invitatie de nunta Forest Call, model potrivit pentru iubitorii de natura. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate accesoriza si cu alte elemente din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5