Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Invitatie de nunta Round Wildflowers, cu deschidere asimetrica si taiere rotunjita. Modelul se remarca prin simplitatea liniilor si elementele naturale.

 2. Invitatie de nunta Framed Wildflowers, tip card, cu elemente florale realizatete in stil minimalist.

 3. Invitatie de nunta Free Wildflowers, tip card, cu elemente florale realizatete in stil minimalist.

 4. Invitatie de botez Prichindel, tip card, cu animalute vesele, care difera in functie de culoarea aleasa.

 5. Invitatie de nunta Rustic Bunting, modelul se potriveste unui eveniment boem. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, etichete sau panou cu asezarea invitatilor.

 6. Invitatie de nunta Special Moments in stil modern cu iconite. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Invitatie Once Upon a Time cu un design de poveste si accente rustice, potrivita pentru o nunta tematica.

 8. Invitatie Funky Love, rustica, cu elemente ilustrative ce prezinta povestea de dragoste a mirilor. Modelul se personalizeaza cu fotografiile mirilor si include snurul ce cuprine invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Invitatie Nunta Lejera cu un design rustic si cu un text ilustrativ ce prezinta povestea de dragoste a mirilor. Modelul se personalizeaza cu fotografiile mirilor, iar cardul cu poze este lipit in interiorul invitatiei. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Invitatie Cartea Nuntii realizata intr-un stil aparte, cu elemente de poveste si accente vintage, potrivita pentru o nunta tematica. Modelul include banda din carton ce prinde invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2