Seteaza crescator

  1. Invitatie de botez Funky Postcard, cu un design lejer, ce scoate in evidenta informatiile principale prin ilustratii reprezentative.

  2. Invitatie de botez Baby Day. Modelul e realizat intr-un stil modern, cu elemente specifice noilor nascuti.

  3. Invitatie de nunta Meant to Treavel, potrivita pentru o tematica travel. Invitatia este compusa din biletul de calatorie ce contine detaliile evenimentului, pasaportul realizat cu pozele mirilor si cateva detalii cheie legate de relatia lor, doua taguri si snur. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Invitatie de botez Beloved Gift cu ramuri verzi ce incadreaza textul invitatiei. Invitatia nu contine plic. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

  5. Invitatie de nunta Royal Flowers cu elemente florale delicate. Modelul este potrivit pentru un eveniment romantic, elegant. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou sau carduri de nume.

  6. Invitatie de nunta Royal Arch potrivita pentru un eveniment elegant si clasic. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou sau carduri de nume.

  7. Invitatie de botez Baby Day, tip card. Modelul e realizat intr-un stil modern, cu elemente specifice noilor nascuti. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  8. Invitatie de petrecere Secret Gift! Avem invitatia potrivita pentru a-i invita pe cei dragi ai tai la petrecerea de Craciun. Sosetutele vesel colorate sunt pregatite pentru cadouri!

Seteaza crescator