Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Invitatie de botez First Flight, tip bilet de calatorie pentru cea mai mare aventura din viata parintilor.

 2. Invitatie digitala de nunta Cherry Love cu flori de cires pictate delicat.

 3. Invitatie digitala de botez Pixie Dust cu praf magic de zane, colorata in nuante pastel.

 4. Invitatie de botez Little Star, eleganta, impodobita cu stelute.

 5. Invitatie de botez Vera Darling personalizata cu poza bebelasului incadrata de o rama delicata cu flori. Invitatia nu contine plic. Pentru textul invitatie va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

 6. Invitatie Cherry Love cu flori de cires pictate delicat. Modelul include fontita din snur si tag. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Invitatie zi de nastere Birthday Joy! Pe langa baloane, tort si cadouri, cea mai mare bucurie este sa ai prietenii alaturi de tine in momentele speciale, asa ca da tonul la distractie cu o invitatie pe masura!

 8. Invitatie de nunta Springlike, florala, in nuante puternice si note vesele, ce ofera un plus de culoare evenimentului. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

 9. Invitatie de botez Pixie Dust cu praf magic de zane, colorata in nuante pastel. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa sau panou cu aranjarea invitatilor la masa.

 10. Invitatie Petrin Affair cu un aspect romantic, incadrata intre doua margini de flori ce ofera o nota delicata intregului aspect. Modelul include cartonul tip invelis, in care este introdusa invitatia, cat si snurul si eticheta personalizata. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul poate fi completat cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2