Seteaza crescator

  1. Invitatie digitala de nunta Orient Express, sub forma unui bilet de tren, potrivita pentru pasionatii de calatorii.

  2. Invitatie digitala de nunta Royal Borders, eleganta, cu detalii de epoca, demna de un eveniment luxuriant.

  3. Invitatie de nunta Beautiful Crest, ideala pentru o nunta eleganta

  4. Invitatie de nunta Beautiful Crest, ideala pentru o nunta eleganta. Invitatia este alcatuita din cardul cu invitatia propiu-zisa, aplicata pe o baza de carton auriu. Se leaga cu o panglica de satin. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Invitatie Orient Express, sub forma unui bilet de tren, potrivita pentru pasionatii de calatorii. Pentru un plus de autenticitate, data evenimentului este perforata. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  6. Invitatie de nunta Lacy Shimmer potrivita pentru un eveniment elegant. Modelul contine cardul de baza, foaie de calc si panglica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  7. Invitatie Orient Express, sub forma unui bilet de tren, potrivita pentru pasionatii de calatorii. Pentru un plus de autenticitate, data evenimentului este perforata. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  8. Invitatie Vintage Telegram, tip telegrama, potrivita pentru o nunta vintage. Timbrele personalizate si scrisul specific ii aduc o nota de autenticitate. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  9. Invitatie Royal Borders, eleganta, cu detalii de epoca, demna de un eveniment luxuriant. Modelul include cardul dreptunghiular cu textul de confirmare si panglica ce cuprinde invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

  10. Invitatie Lush Diamond realizata intr-un stil aparte, cu elemente art deco, ce emana eleganta si lux. Este un model ideal pentru o nunta cu tematica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate personaliza cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator