Seteaza crescator

  1. Invitatie digitala de nunta Hidden Grove, cu frunzulite care dau o nota romantica.

  2. Invitatie de nunta Romantic Story, accesorizata manual cu foita de aur si inimioara aplicata cu tehnica folio. Pentru un plus de delicatete, are un invelis din calc ce se inchide cu snur auriu si sigiliu din aceeasi culoare. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Invitatie de nunta Hidden Grove, cu frunzulite care dau o nota romantica. Pentru textul invitatiei va vom conta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  4. Invitatie Christmas Wreath pentru petrecerea de Craciun. Coronita care incadreaza textul este in nuante ce ne duc cu gandul la sarbatorile de iarna.

  5. Invitatie de nunta Lovely Owl cu model de crengute inflorile si bufnite. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  6. Invitatie Baby Vintage Branch, cu elemente florale. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  7. Invitatie Dashing Powder cu un design modern si pulbere de culoare, ce ofera un aer energic si original. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  8. Invitatie Once cu un design modern si elemente de poveste, inspirata din serialul "Once upon a time", potrivita pentru o nunta tematica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator