Seteaza crescator

  1. Invitatie de botez Baby Stroller este un model delicat, ideal pentru un bebelus dragut si gingas.

  2. Invitatie de nunta Sweet Flight, accesorizata manual cu foita de aur si inimioara aplicata cu tehnica folio. Invitatia este alcatuita din cardul cu invitatia propiu-zisa, aplicata pe o baza de carton colorat si o banda ce se personalizeaza cu numele invitatilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Invitatie de botez Fluffy Clouds cu norisori pufosi, realizata intr-un stil pictural. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Modelul nu contine plic.

  4. Invitatie de botez Baby Stroller tip card. Model delicat ideal pentru un bebelus dragut si gingas. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Invitatie Postcard Stamp, vintage, tip carte postala. Se personalizeaza cu fotografia mirilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  6. Invitatie tip carte postala, Postcard Etno, cu elemente etno, potrivita pentru o nunta plina de creativitate. Modelul se personalizeaza cu fotografia sau fotografiile mirilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  7. Invitatie tip carte postala, Postcard City, cu un design modern, potrivita pentru o nunta contemporana. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se personalizeaza cu fotografia mirilor. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  8. Invitatie Postcard tip carte postala cu accente vintage. Modelul se personalizeaza cu fotografia mirilor. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator