Seteaza crescator

  1. Invitatie digitala de nunta Lavender Field, contine motive florale de lavanda si este ideala pentru o nunta in stil provence.

  2. Invitatie de nunta Sweet Lavender tip card. Ornata cu flori de lavanda delicate, realizate intr-un stil pictural. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  3. Invitatie de nunta Lavender Field tip card. Modelul contine motive florale de lavanda si este ideal pentru o nunta in stil provence. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  4. Invitatie de nunta Free Spirit cu fluturi si un buchetel format din flori de camp in culori ce emana veselie si naturalete. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

  5. Invitatie de botez Delicate Flowers cu design floral in nuante pastel. Modelul include fotografia copilului si fundita din panglica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  6. Invitatie Lavender Touch ce inspira naturalete si delicatete, cu model de levantica si accente rustice, ideala pentru o nunta boema. Modelul include fundita din panglica, ce cuprinde invitatia. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  7. Invitatie Lavender Touch ce inspira naturalete si delicatete, cu model de levantica si accente rustice, ideala pentru o nunta boema. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi se: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  8. Invitatie Typography Flowers cu elemente florale si note muzicale, realizata intr-un stil vintage si potrivita pentru o nunta romantica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

  9. Invitatie Typography Flowers cu elemente florale si note muzicale, realizata intr-un stil vintage si potrivita pentru o nunta romantica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

Seteaza crescator