Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2

 1. Invitatie de botez Baby Stroller este un model delicat, ideal pentru un bebelus dragut si gingas.

 2. Invitatie de botez Baby Day. Modelul e realizat intr-un stil modern, cu elemente specifice noilor nascuti.

 3. Invitatie de botez Baby Day, tip card. Modelul e realizat intr-un stil modern, cu elemente specifice noilor nascuti. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 4. Invitatie de botez Baby Stroller tip card. Model delicat ideal pentru un bebelus dragut si gingas. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 5. Invitatie de nunta Sweet Magnolia cu model floral pictural printat pe un carton de baza, textul invitatiei fiind printat pe foaie de calc. Modelul este accesorizat cu panglica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 6. Invitatie Love to Travel cu accente vintage si un aer romantic. Modelul este ideal pentru mirii pasionati de calatorie si frumos. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 7. Invitatie de botez Delicate Flowers cu design floral in nuante pastel. Modelul include fotografia copilului si fundita din panglica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 8. Invitatie de botez Little Flower delicata cu un design floral in nuante pastel. Modelul include fotografia copilului si fundita din panglica. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

 9. Invitatie Colorful Dream, model delicat, cu elemente florale pictate in acuarela, ce se potriveste de minune unei nunti pline de romantism. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

 10. Invitatie de nunta Around the World cu accente vintage si un aer romantic. Modelul este ideal pentru mirii pasionati de calatorie si frumos. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator
Pagina:
 1. 1
 2. 2