Seteaza crescator

  1. Invitatie Serene Fall, florala, in nuante pastel, cu detalii delicate. Modelul se potriveste unei nunti boeme. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

  2. Invitatie Wreathed in Love ce imbina intr-un mod armonios delicatetea cu usoare accente rustice. Emana naturalete si este ideala pentru o nunta boema, lejera. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Modelul se poate completa cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  3. Invitatie Tropical Touch, efervescenta, cu un design natural, realizata in nuante pline de viata! Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

  4. Invitatie Serene Fall, florala, in nuante pastel, cu detalii delicate. Modelul se potriveste unei nunti boeme. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic.

  5. Invitatie Colorful Dream, model delicat, cu elemente florale pictate in acuarela, ce se potriveste de minune unei nunti pline de romantism. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set.

Seteaza crescator