Seteaza crescator

  1. Invitatie de nunta Eucalyptus Love, tip card, cu frunze de eucalyptus.

  2. Invitatie de nunta Gentle Wreath Oval, tip card cu forma ovala, cu un design elegant.

  3. Invitatie de nunta Natural Monogram, tip card, cu elemente realizate in stil pictural.

  4. Invitatie de nunta Serene Arch, tip card, realizata in stil art nouveau.

  5. Invitatie de nunta Flourishing Bloom cu model floral, monocrom. Modelul contine cardul invitatiei, invelisul din calc, fundita din snur si tagul rotund. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii.

  6. Invitatie de nunta Hidden Grove, cu frunzulite care dau o nota romantica. Pentru textul invitatiei va vom conta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte accesorii din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  7. Invitatie de nunta Lavish Foliage, cu model delicat, potrivita pentru o nunta eleganta. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Invitatia nu contine plic. Se poate completa si cu alte modele din acelasi set: meniuri, numere de masa, panou cu asezarea invitatilor.

  8. Invitatie de botez Bird Frame personalizata cu poza bebelusului incadrata de o rama delicata cu pasarele. Pentru textul invitatiei va vom contacta dupa efectuarea comenzii. Invitatia nu contine plic.

  9. Invitatie de botez Fluffy Clouds cu norisori pufosi, realizata intr-un stil pictural. Pentru textul invitatiei va vom contacta in urma efectuarii comenzii. Modelul nu contine plic.

Seteaza crescator